Recette… sur le pouce

 

Ingrediënten

  • 1 hamburger “Coq des Prés” (de textuur van het kippenvlees is niet te vergelijken met die van rood vlees!)
  • 1 hamburgerbroodje
  • fijngehakte ui
  • fijngesneden salade
  • ketchup en mosterd (ambachtelijk bio)
  • een plek lekker Belgische kaas van koeienmelk
  • olie (kwaliteit naar eigen smaak), zout, peper en tuinkruiden

Bereiding

  1. Uw oven voorverwarmen op 220° C.
  2. De hamburger “Coq des Prés” instrijken met olie.
  3. Kruiden met zout, peper en tuinkruiden en koel opzij houden.
  4. Het onderste deel van het broodje instrijken met mosterd, daarop de ui en de salade leggen. Het bovenste deel instrijken met ketchup en daarop het plakje kaas leggen.
  5. De hamburger “Coq des Prés” warmbakken in een antikleefplan.
  6. De hamburger op het onderste deel van het broodje leggen en sluiten. Alles in aluminiumpapier wikkelen.
  7. 2-3 minuten in de oven plaatsen om alles op te warmen zodat de kaas kan smelten.

 

Heel lekker met een fris blond biertje … zo simpel kan het leven zijn.